Badkamer installeren in Ede

Wilt u een inloopdouche maken? Een douchebak plaatsen? Of misschien wel een geheel nieuwe badkamer installeren? Voor alle werkzaamheden op het gebied van sanitair bent u bij Loodgieter Garant aan het juiste adres. In Ede en omgeving kunnen we zowel de levering als installatie voor u verzorgen.

Wij denken met u mee

Wel of geen bad? Wel of geen stortdouche? De wasmachine in de badkamer plaatsen of toch op zolder? De hoeveelheid keuzes die u voor een badkamer moet maken, lijkt soms wel eindeloos. Weet u nog niet precies wat uw wensen zijn? Uw allround badkamer installateur denkt met plezier met u mee. We bekijken de kamer en stellen de mogelijkheden vast. We geven u tips en vertellen wat mogelijke valkuilen zijn. Zo komen we samen tot de beste keuze. En zijn de plannen eenmaal duidelijk? Dan voeren wij ze vakkundig voor u uit! Met uw droombadkamer kunt u weer jaren vooruit.

Ook voor onderhoud, renovatie en vervanging

Is uw badkamer aan onderhoud toe? Moet de douche gerepareerd worden of de kamer gedeeltelijk gerenoveerd worden? Of is het tijd voor vervanging? Naast de badkamer installeren, kunnen wij ook dit alles voor u realiseren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Bel ons op 0318 - 79 90 87 of vul het contactformulier in. We komen met plezier bij u in de regio Ede langs om al uw badkamerwensen te verwezenlijken!