Gootsteen ontstoppen in Ede

Etensresten bij de gootsteen in de keuken, haren bij die in de badkamer: we kunnen wel stellen dat de gootsteen heel wat te verduren krijgt. Niet zo verwonderlijk dus, dat deze verstopt kan raken. In veel gevallen kunt u dit zelf verhelpen. Is de verstopping hardnekkig en lukt het u niet? Schakel dan een professional in. U kunt in Ede en omgeving rekenen op Loodgieter Garant. De gootsteen ontstoppen doen onze medewerkers vlug en vakkundig!

Zelf de gootsteen ontstoppen

Er zijn veel mogelijkheden om te proberen zelf de gootsteen weer vrij te maken. U kunt bijvoorbeeld een ontstopper gebruiken, of soda. Ook zijn er in de doe-het-zelfwinkel diverse producten verkrijgbaar die u hiervoor kunt inzetten. In de meeste gevallen zult u hiermee succes boeken. Soms blijkt het echter niet genoeg. Dan is het verstandig om een expert het werk te laten doen. Professionals beschikken niet alleen over ruime ervaring, maar ook over een grotere keuze aan middelen en methoden. Zo wordt uw gootsteen wel succesvol ontstopt!

Neem contact op

Wilt u dat wij uw gootsteen in de badkamer of keuken ontstoppen? Neem dan contact met ons op. We zijn telefonisch te bereiken via 0318 - 79 90 87. Ook kunt u het contactformulier invullen. We komen met plezier bij u in Ede langs om voor ontstopping te zorgen!