Toilet plaatsen in Ede

Is uw toilet sterk verouderd en aan vervanging toe? Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht en bent u aan het uitzoeken welke wc u wilt laten plaatsen? Of heeft u te maken met lekkage? Voor alle toiletwerkzaamheden bent u in Ede en omgeving aan het juiste adres bij Loodgieter Garant. Onze ervaren medewerkers zijn u vlug en vakkundig van dienst.

Een toilet kiezen

Op het gebied van toiletten zijn er bijzonder veel mogelijkheden. De standaard en van oudsher meest gemaakte keuze is een staand toilet. Een degelijke en betrouwbare optie. U kunt ook een hangend toilet plaatsen. De ruimte oogt dan groter en het schoonmaken is eenvoudiger. Wel zijn de kosten hierbij wat hoger dan bij de staande variant. Heeft u weleens nagedacht om ook een urinoir aan te schaffen? Dit is bijzonder hygiënisch en zeker niet duur. Twijfelt u over uw keuze? Onze medewerkers denken graag met u mee!

Ook voor onderhoud en renovatie

Niet alleen kunnen wij het plaatsen van nieuwe wc’s voor u verzorgen. Bij bestaande exemplaren kunnen wij het onderhoud en de toilet renovatie voor u regelen. Een wc pot vervangen doen wij met plezier. Uw wc loopt door of is verstopt? Ook dan kunt u op ons rekenen. Ervaar het zelf en schakel onze professionals in. We zijn in Ede en omgeving uw betrouwbare specialist!